Dag 1 vertrek
5 juli 2015 - Reykjavík, IJsland
Opa Snoek heeft ons weggebracht naar Schiphol, jammer dat A zijn telefoon vergeten is. Wordt een rustige vakantie. Met een uurtje vertraging met Icelandair naar IJsland gevlogen. De film kon al voor vertrek gestart worden en tot aan de gate afgekeken worden: altijd succes. Simpel drankje kregen we, maar niets erbij, daarvoor moesten we betalen. Op de luchthaven was t maar 12g, even wennen na de hittegolf in Nederland. De huurauto is supergaaf, een Chevy Suburban. De weg naar Reykjavik is eenvoudig te vinden, er is verder niks. Ons appartement is eigenlijk een 4p etage en nu is in de woonkamer de bank uitgetrokken. Tevens filmkamer voor onze jongens. We hebben bij de 10/11 ( de IJslandse 7/11) ontbijtspullen gehaald en zijn gaan eten bij de Fish Company, 5min lopen. Superlekker gegeten en vroeg gaan slapen, ivm 2u tydsverschil.
Marga:6 juli 2015Heerlijk, jullie eerste etappe. Ziet er goed uit. Gelukkig dat de jacks en sjawls wél mee zijn ;-) ! Ben heel benieuwd naar jullie verdere verhalen. Veel plezier! Marga