Dag 13 Rhinebeck - Newport- Middleboro

17 juli 2015 - Middleborough, Massachusetts, Verenigde Staten

Trage start gehad, we zijn duidelijk gewend aan het tijdsverschil. Via heel veel binnendoorweggetjes, waarbij het af en toe lastig manoevreren was met onze joekel camper, het alltste stuk snelweg gezocht. Poeh, wat ben ik blij met de Navmii-app! Hij had alleen aangegeven dat een gewone auto er 3,5u over zou doen, maar wij hebben van 11-17u gereden. Via 2 hele grote bruggen in Newport aangekomen, een super gezellige plaats met een erg leuk centrum. Weer niet erg campervriendelijk maar Adriaan draait er zijn hand niet meer voor om. Er was geen plek om te parkeren dus hebben we de Miljonairsroute maar met de camper gedaan, ipv originele plan, met de fiets. Dat was zeker de moeite waard ondanks de lange dag, wat een kastelen zijn er hier tussen 1800-1900 gebouwd, op geweldig grote stukken grond en met vol uitzicht op de oceaan. Dat is met recht rijken kijken. Na het rondje in een klein uurtje naar de camping, zo'n Koa waar je niet echt blij van wordt. Springkussen, ligfietsen, midgetgolf en veel gillende kinderen en achter ons plekje een grote groep franse canadezen. Snel  heeft A vuur gemaakt, intussen doen jongens de aansluitingen en ik salades en pasta. Jongens nog even duik in zwembad gemaakt, en na de blueberrytaart met koffie meteen naar bed, ondanks dat t pas 21.30 was. Veeel geluid tot heel laat.

1. Yvonne:
    19 juli 2015
    Hey gooodmorning american family!! Nou vlg keer bij de boodschappen ook oordopjes scoren. Knap hoor met zo'n joekel de poekel auto rijden. Vlg keer kan eva ook rijden ha ha ha!!
    Hier gister heerlijk zonnig dus zwemmen en zonnen. Vandaag patje weer lekker thuis. Helaas bewolkte dag dus ff binnen met t pootje omhoog. Xxx rij voorzichtig en tot reislogger 14 xxx